De Cuyper kijkt op: Anderlecht-CEO Fredberg afgemaakt na transferdebacle

De Cuyper kijkt op: Anderlecht-CEO Fredberg afgemaakt na transferdebacle
Zaterdag 15 juli 2023 - 14:00   I   door Redactie

Bij paars-wit worden de bewegingen van Fredberg op de transfermarkt natuurlijk op de voet gevolgd. De fans wachten in spanning af om te zien welke transfers er nog afgerond zullen worden.

En welke niet… Een tijdje geleden leek Lucas Stassin nog op weg naar de exit bij paars-wit. Westerlo trok hard aan zijn mouw, maar er werd nooit een doorbraak gevonden. Anderlecht had plots namelijk andere plannen met de jonge spits.

Bij de Gazet van Antwerpen moest de vicevoorzitter van Westerlo - Cetinkaya - echt iets kwijt over de onderhandelingen met Fredberg: “We hebben drie keer een bod uitgebracht en ik denk dat we als club een goed een eerlijk voorstel hebben gedaan.”

“Tot drie keer toe werd ons voorstel geweigerd, zónder tegenvoorstel”, onthult Cetinkaya. “Nu willen ze hem bij de beloften uitspelen, maar is dat wel het juiste project voor een jongen van achttien jaar?”, gelooft hij niet in het plan van Fredberg met Stassin.

De Cuyper

Om af te sluiten wijst hij naar een Club-aanwinst, die vorig seizoen bij hen actief was: “Iedereen praat nu over Maxim De Cuyper, maar het is wel Westerlo dat hem de voorbije jaren de tijd en kansen heeft gegeven om zich verder te ontplooien!” En dat wilden ze dus ook met Stassin doen.

Poll: Moet Anderlecht Stassin verhuren aan Westerlo?

TAGS  I  Anderlecht  I  Westerlo  I  Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024