Marc Overmars heeft belangrijk nieuws over komst Dusan Tadic naar Antwerp

Marc Overmars heeft belangrijk nieuws over komst Dusan Tadic naar Antwerp
Zondag 16 juli 2023 - 08:00   I   door Redactie

Dusan Tadic heeft besloten om te vertrekken bij Ajax. De 34-jarige middenvelder heeft een pak aan ervaring en kent Marc Overmars uiteraard erg goed.

Overmars werkte jarenlang bij Ajax als sportief directeur. Dat Tadic meteen aan Antwerp gelinkt wordt, is dus niet onlogisch. Overmars is in Het Laatste Nieuws echter zeer duidelijk over de mogelijke komst van Tadic naar de Bosuil.

“Ik denk niet dat die naar België wil hoor", reageert Overmars. "En daarbij, we hebben vleugelspelers genoeg. We hebben bewust gekozen voor George. We hadden een multifunctionele speler - zo noemde m’n oud-trainer Louis van Gaal dat altijd zo mooi - kunnen halen, die ook in de spits uit de voeten kan, maar dat deden we niet."

"We kiezen bewust voor een dure aankoop, die moeten we gebruiken. Hoeven we toch niet bang voor te zijn? Ik weet wel dat zo’n jongen tijd nodig heeft, maar ik ben blij dat hij hier is, want we zijn er een half jaar mee bezig geweest", klinkt het. Tadic zou intussen op weg zijn naar Saudi-Arabië.

Poll: Zou Tadic een versterking zijn voor Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024