‘RSC Anderlecht vindt opnieuw versterking en houdt nu miljoenen euro's klaar'

‘RSC Anderlecht vindt opnieuw versterking en houdt nu miljoenen euro's klaar'
Zondag 16 juli 2023 - 14:00   I   door Redactie

RSC Anderlecht is nog lang niet klaar met zijn transferwerk. Na de komst van spits Kasper Dolberg en rechtsback Louis Patris, zoekt de club nog een nieuwe doelman, een flankspeler, een spelmaker en een polyvalente middenvelder.

Voor de doelman heeft Anderlecht zijn zinnen gezet op Maxime Dupé, die transfervrij is. De 30-jarige Fransman speelde eerder bij Toulouse.Op de flanken zoekt Anderlecht naar een speler die voor de nodige creativiteit, diepgang en voorzetten kan zorgen.

Voor het middenveld zoekt Anderlecht naar een speler die met zijn fysieke vermogen goed zou passen binnen de speelwijze van coach Brian Riemer. De club heeft zijn zinnen gezet op de 26-jarige Samuel Moutoussamy  van FC Nantes, zo weet Footmercato. 

De Congolese international is momenteel aanvoerder bij Nantes, maar hij staat in zijn laatste contractjaar. Hij zou nog 3 tot 5 miljoen euro kosten. Anderlecht zal het niet gemakkelijk krijgen om deze spelers te halen. Voor Moutoussamy is er flinke concurrentie van andere clubs, zoals RC Strasbourg, Bayer Leverkusen en FC Köln.

Poll: Denk jij dat Anderlecht uiteindelijk versterkt uit de zomermercato zal komen?

TAGS  I  Anderlecht  I  FC Nantes

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024