Mile Svilar verrast en wil bij déze JPL-topper comeback maken: “Niet normaal”

Mile Svilar verrast en wil bij déze JPL-topper comeback maken: “Niet normaal”
Woensdag 19 juli 2023 - 10:00   I   door Redactie

Doet de naam Mile Svilar nog een belletje rinkelen? De doelman werd ooit naar voren geschoven als de gedoodverfde opvolger van Thibaut Courtois bij de Rode Duivels.

Na door Anderlecht aan Benfica verkocht te zijn, verkaste hij vorige zomer transfervrij naar AS Roma. Bij Benfica mocht hij in vijf seizoenen amper 23 keer onder de lat staat bij het A-elftal, in Italië zit hij momenteel aan vier wedstrijden.

Zelf maakt Svilar (23) zich weliswaar geen zorgen. De doelman - die intussen voor Servië gekozen heeft als nationale ploeg - werd de laatste jaren vaak aan een comeback in België gelinkt: “Da’s logisch, maar dat is nooit een optie geweest.”

“Ook nu niet. Ik ben honderd procent gefocust op Roma”, aldus Svilar bij de Gazet van Antwerpen, die ooit wel een comeback in België wil maken. “Ik geef wel toe dat ik graag ooit bij Antwerp zou spelen, desnoods op het einde van mijn carrière. Ik hou van de stad!”

Supporter

Dat heeft natuurlijk alles te maken met zijn vader - Ratko - die op de Bosuil een legende is. Svilar is dan ook nooit gestopt met fan te zijn: “Ik ben supporter van de club, jazeker. Ik was mega blij met de titel. Die goal van Toby Alderweireld… Niet normaal!”

Poll: Zal Svilar het ooit nog waarmaken als eerste doelman in een topcompetitie?

TAGS  I  AS Roma  I  Benfica  I  Antwerp

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024