Ronny Deila doet na nederlaag al meteen monden openvallen bij Club Brugge

Ronny Deila doet na nederlaag al meteen monden openvallen bij Club Brugge
Zondag 23 juli 2023 - 08:30   I   door Redactie

Amper vijf dagen voor de eerste Europese confrontatie tegen Aarhus ging Club Brugge op de Brugse Metten de boot in tegen AZ.

En de 1-2-nederlaag tegen de Nederlandse subtopper na een wedstrijd die echt niet goed was van blauw-zwart boezemt niet veel vertrouwen in in aanloop naar de eerste officiële wedstrijd van het seizoen donderdag.

Maar dat is buiten Ronny Deila gerekend. De nieuwe trainer verbaasde tegenover Het Nieuwsblad iedereen met zijn analyse van de match. "Ik zag veel dingen die mij gelukkig maken. Discipline, een goede organisatie. AZ heeft eigenlijk niets gecreëerd."

"Je mag niet vergeten dat we tegen een halve finalist uit de Conference League speelden, een goed team", vervolgde de Noor. "Dus ik vond dat we een goede prestatie op de mat gelegd hebben.” Ook na lang aandringen wilde hij geen kritiek geven op zijn spelers.

Positivo

“Ik focus mij liever op de positieve zaken", aldus nog Deila. "Tegen Aarhus wil ik zien wat ik tegen AZ zag, met meer doelkansen." Het lijkt er zo op dat de kersverse Club-coach vooral de positivo wil uithangen. Afwachten of dat de juiste manier is.

Poll: Vind je dit een goede aanpak van Deila?

TAGS  I  Club Brugge  I  AZ

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024