‘Stunttransfer in de maak: Overmars wil ferm uitpakken met man van 12 miljoen’

‘Stunttransfer in de maak: Overmars wil ferm uitpakken met man van 12 miljoen’
Woensdag 02 augustus 2023 - 11:30   I   door Redactie

Antwerp is goed aan het nieuwe seizoen begonnen. De landskampioen won met het kleinste verschil van Cercle Brugge, maar toch mag er duidelijk nog wat kwaliteit aan de kern toegevoegd worden.

Na Calvin Stengs te verliezen aan Feyenoord moest Marc Overmars werk maken van het vinden van een opvolger. Die zou hij nu gevonden hebben bij Ajax, de ploeg waar hij voor Antwerp aan de slag was. En het gaat volgens transferexpert Talip Can niet over zomaar een speler.

Overmars wil namelijk stunten door niemand minder dan basisspeler Steven Berghuis (31) weg te plukken. Zijn waarde wordt momenteel rond twaalf miljoen euro geschat en zijn contract loop nog tot medio 2025, dus Antwerp zal allicht zijn transferrecord moeten breken.

Ook Mark van Bommel is trouwens een grote fan van Berghuis. Zowel toen hij nog trainer was bij PSV als bij Wolfsburg wilde hij hem er graag bijhebben. Maar uiteindelijk was het Marc Overmars die hem naar Ajax haalde. Nu kunnen ze samen proberen om hem te overtuigen. Wordt vervolgd…

Poll: Moet Antwerp zijn transferrecord breken voor Berghuis?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024