‘Bevestigd: Marc Overmars gaat bij Antwerp transferrecord aan diggelen slaan’

‘Bevestigd: Marc Overmars gaat bij Antwerp transferrecord aan diggelen slaan’
Maandag 07 augustus 2023 - 18:00   I   door Redactie

Antwerp is niet al te goed aan het nieuwe seizoen begonnen. Tegen Cercle wonnen ze nog dankzij een eigen doelpunt van de Vereniging, maar afgelopen weekend hadden ze tegen Anderlecht minder geluk.

Er is één duidelijke lijn in de prestaties van de landskampioen: aanvallend is het vooralsnog te weinig. Ook Marc Overmars heeft dat volgens Sacha Tavolieri door. De Waalse transferspecialist meldt dat de Nederlander ferm wil uitpakken op de transfermarkt.

Zoals we vorige week al meldden heeft de landskampioen - na het mislopen van Calvin Stengs - zijn vizier op de 31-jarige Steven Berghuis van Ajax gericht. En het is Antwerp menens. Tavolieri meent namelijk te weten dat er al gesprekken gevoerd zijn over de persoonlijke voorwaarden.

Het is vooralsnog onduidelijk of Overmars ook de onderhandelingen met Ajax al heeft opgestart. Hij zal allicht het transferrecord van Antwerp (6,5 miljoen euro plus bonussen voor George Ilenikhena) moeten breken, want Berghuis zijn waarde wordt rond twaalf miljoen euro geschat en zijn contract loopt nog tot medio 2025.

Poll: Heb jij een probleem met de hoeveelheid Nederlanders bij Antwerp?

TAGS  I  Antwerp  I  Ajax

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024