'Geen twijfel meer: Dít wordt nu de opvolger van Courtois bij de Rode Duivels'

'Geen twijfel meer: Dít wordt nu de opvolger van Courtois bij de Rode Duivels'
Vrijdag 11 augustus 2023 - 18:00   I   door Redactie

De één zijn dood is de ander zijn brood. Dat geldt nergens meer dan in de wereld van het profvoetbal. En daar horen de Rode Duivels ook bij.

Want nu het nieuws over de langdurige onbeschikbaarheid van Thibaut Courtois na zijn zware knieblessure verwerkt is, rijst natuurlijk de vraag wie hem bij de nationale ploeg in doel zal vervangen.

Eigenlijk komen er maar drie namen écht in aanmerking als we een mogelijke, maar eerder onwaarschijnlijke comeback van Simon Mignolet niet meerekenen. En dat zijn Koen Casteels, Matz Sels en beloftendoelman Maarten Vandevoordt.

Daarbij wordt de naam van de eerste door iedereen naar voor geschoven als meest en enige logische vervanger van Courtois. De Wolfsburg-keeper heeft meer dan een streepje voor op de andere twee doelmannen.

Ervaring

Casteels heeft met zijn 31 jaar tonnen ervaring in de Bundesliga en ook nog eens het voordeel dat bondscoach Domenico Tedesco hem als Duitser bijzonder goed kent. Strasbourg-doelman Sels en zeker beloftendoelman en KRC Genk-goalie Vandevoordt weten dus waar ze staan.

Poll: Wie zou jij kiezen als vervanger van Courtois?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Wolfsburg  I  Strasbourg  I  KRC Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024