Rik Verheye doet Kat Kerkhofs plots opschrikken met déze bijzondere primeur

Rik Verheye doet Kat Kerkhofs plots opschrikken met déze bijzondere primeur
Maandag 28 augustus 2023 - 19:30   I   door Redactie

Club-superfan Rik Verheye en Kat Kerkhofs - de wederhelft van Dries Mertens -, ze lijken op het eerste niets met elkaar te maken te hebben, maar toch zijn ze op een speciale manier verbonden.

Sam Kerkhofs - de neef van Kat en de host van de podcast MIDMID - heeft namelijk samen met Rik Verheye een ploeg overgekocht. Het gaat om Sporting Hasselt - dat uitkomt in de tweede amateurliga - en dat is toch best opvallend. “We horen jullie al denken: een Club-fan en een RSCA-supporter die samen een Limburgse club overnemen… ”

“Dat lijkt het begin van een slechte grap, maar dat is het niet”, klinkt het in een officiële mededeling. “Met volle goesting engageren wij ons om deze club op een gezonde en duurzame manier verder samen uit te bouwen. We zullen verder bouwen op de huidige werking en vol inzetten op de lokale verankering in Hasselt.”

“We hopen dat jullie ons met open armen zullen ontvangen en beloven jullie een volledige inkijk te geven in ons avontuur. Het seizoen staat voor de deur en er wacht een hoop werk op ons. We love you - nooit gedacht dat Rik dit ooit zou zeggen - Sporting (Hasselt), Rik en Sam”, aldus het duo via Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Sporting Hasselt (@sportinghasselt)

Poll: Denk je dat Rik en Sam het goed zullen doen bij Sporting Hasselt?

TAGS  I  Galatasaray  I  Sporting Hasselt  I  Anderlecht  I  Club Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024