Transfermarkt LIVE: Dure transfer bij Club Brugge, grote naam weg bij Genk?

Transfermarkt LIVE: Dure transfer bij Club Brugge, grote naam weg bij Genk?
Dinsdag 29 augustus 2023 - 19:30   I   door Redactie

De transfermarkt heeft zijn deuren officieel geopend. Tot en met 6 september kunnen ploegen uit de Jupiler Pro League spelers kopen, verkopen, huren en verhuren. Wie wordt aan welke club gelinkt en welke spelers zoeken effectief andere oorden op? Je komt het te weten in Transfermarkt LIVE!

*Club Brugge haalt mogelijk nog een verdediger voor het sluiten van de transfermarkt. Vincent Mannaert wil wel enkel toeslaan als het een directe meerwaarde betekent. Club wil in elk geval nog flink investeren voor de juiste versterking achterin.

*Sergio Ramos heeft zijn nieuwe club gekozen. De 37-jarige verdediger tekent eerstdaags bij Galatasaray, waar ook Dries Mertens aan de slag is.

*Adnan Januzaj heeft nog steeds geen club gevonden. De flankaanvaller mag weg bij Sevilla. De Spaanse club is ook bereid om hem uit te lenen.

*Michael Murillo legt medsiche tests af bij Olympique Marseille. De transfer is dus rond. De rechtsachter verlaat Anderlecht voor 2,5 miljoen euro plus bonussen.

*De transfer van Joseph Paintsil naar Leeds is nog niet van de baan. De overgang staat even on hold omdat Paintsil in de clinch ligt met Genk over een loyaliteitsvergoeding.

*Vincent Kompany zou met Burnley nu ook Divock Origi willen weghalen bij AC Milan. De aanvaller mag vertrekken bij de Italiaanse club.

*Chelsea en AS Roma hebben een akkoord over de uitleenbeurt van Romelu Lukaku. De spits heeft dus eindelijk een nieuwe club gevonden.

*Racing Genk heeft een akkoord met Burnley over een vertrek van Mike Trésor. De club van Vincent Kompany wil Trésor huren met een verplichte optie op aankoop. Die vastgelegde som zou wel minder dan de 25 miljoen euro die Genk voor ogen had, bedragen.

*De terugkeer van Paul Onuachu wordt erg moeilijk voor Genk. Southampton wil de aanvaller enkel verkopen en betaalde zelf afgelopen winter 25 miljoen euro voor zijn komst. Dat is veel te duur voor Genk.

*Al-Ittihad wil een bod van 150 miljoen euro uitbrengen op Mohamed Salah. De transfermarkt in Saudi-Arabië is bovendien nog open tot 20 september, dus er is nog tijd. Liverpool moet dus blijven vrezen voor een vertrek van zijn sterkhouder.

Poll: Zou jij een vertrek van Trésor bij Genk betreuren?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  KV Mechelen  I  Standard  I  KRC Genk  I  AA Gent

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024