Degryse doet ophefmakende uitspraak over Anderlecht: "Ik durf het voor het eerst zeggen"

Degryse doet ophefmakende uitspraak over Anderlecht:
Maandag 09 oktober 2023 - 09:30   I   door Redactie

Het geloof van Marc Degryse in Anderlecht is helemaal terug. Na de 3-1-overwinning van paars-wit tegen KV Mechelen is ook de analist serieus beginnen geloven in zijn ex-club.

"Ik was zaterdag op Anderlecht en zag het eerbetoon voor de 80ste verjaardag van Paul Van Himst. Voor de eerste keer durf ik zeggen dat Anderlecht in een nieuwe fase is beland. Ze gaan meedoen voor de prijzen. Dat had ik tot nu toe niet gezegd omdat ik Anderlecht nog te voorzichtig vond, maar ik zie nu meer volwassen en offensief voetbal", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

Degryse ziet ook tactisch goeie dingen. "De veldbezetting met Rits op 'de 6' met de offensieve spelers Leoni en Stroeykens ervoor bevalt me. Op de flanken komen Dreyer en Hazard vaak naar binnen, en gaan Sardella en Augustinsson dan op de buitenkant. Ik zie veel positieve signalen: Vertonghen speelt van achteruit goed verticaal in, Amuzu scoort voor de derde keer als invaller, Dolberg en Hazard kunnen nog groeien en Leoni charmeert", luidt het.

Poll: Denk jij dat Anderlecht straks een prijs pakt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Marc Degryse

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024