Cristiano Ronaldo licht Al Nassr en Portugal in over pensioenplannen

Cristiano Ronaldo licht Al Nassr en Portugal in over pensioenplannen
Dinsdag 10 oktober 2023 - 10:00   I   door Redactie

Cristiano Ronaldo heeft naar verluidt zijn pensioenplannen gedeeld met Al Nassr en Portugal. In januari vertrok hij naar de Saudi Pro League, wat velen zagen als het einde van zijn carrière op topniveau. Echter, de 38-jarige voetballegende lijkt nog niet klaar om te stoppen.

Volgens Spaanse bronnen heeft Ronaldo Al Nassr laten weten dat hij zijn contract wil verlengen tot 2027, waardoor hij in zijn vroege veertigste levensjaren zou blijven spelen. Dit zou hem de kans geven om deel te nemen aan het WK van 2026, dat wordt georganiseerd door de Verenigde Staten, Canada en Mexico. Eerder had Ronaldo aangegeven dat hij na het Europees kampioenschap van volgend jaar met internationaal pensioen zou gaan.

Door zijn carrière te verlengen, hoopt hij eindelijk de enige grote trofee die hij nog niet heeft gewonnen, de Wereldbeker, te kunnen claimen. Ronaldo heeft ook verklaard dat hij zijn carrière in ieder geval tot 2024 wil voortzetten en benadrukt dat hij nog steeds iets te bewijzen heeft en van het spel blijft genieten.

Poll: Ga jij Ronaldo missen op het veld wanneer hij stopt?

TAGS  I  Cristiano Ronaldo  I  Portugal  I  Al Nassr

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024