Sylvie Meis zwaar onder vuur genomen: "Enkel voor hem doet ze haar benen wijd open"

Sylvie Meis zwaar onder vuur genomen:
Woensdag 11 oktober 2023 - 13:06   I   door Redactie

Sylvie Meis was destijds samen met ex-voetballer Rafael Van der Vaart. Intussen heeft ze een nieuwe vriend gevonden. Johan Derksen is echter bijzonder scherp voor Sylvie in Vandaag Inside.

"Er was dit weekend ook wel weer goed nieuws", zegt Derksen. "Ik heb het niet in de goednieuwsshow gehoord, maar er was goed nieuws, want ik ben heel erg blij voor Sylvie Meis. Die heeft haar zoveelste multimiljonair aan de haak geslagen, want Sylvie doet alleen principieel haar benen wijd voor een gozer met een gouden p*k."

Derksen heeft er maar weinig goede woorden voor over. "Het is toch verschrikkelijk dat meisje, hè? Altijd achter die… Die kijkt eerst wat het vermogen van iemand is voor ze in bed duikt", meent de analist. "Ja, dat is een slechterik. Dat karakter van dat meisje deugt niet."

Van der Vaart heeft intussen ook een nieuwe partner. Hij is samen met Estavana Polman. Iemand waar Derksen veel positiever over is. "Die Van der Vaart heeft nu toch een veel leukere vrouw, man. Ja, man, een tof wijf. Eerst met deze kwal opgetrokken! Kijk, ze ziet er lekker uit en daar kun je op ge*len hoor, maar het is niveauloos."

TAGS  I  Sylvie Meis  I  Johan Derksen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024