Thorgan onthult wanneer de veer brak bij Eden Hazard: "Toen wilde hij niet meer voetballen"

Thorgan onthult wanneer de veer brak bij Eden Hazard:
Woensdag 11 oktober 2023 - 20:00   I   door Redactie

Eden Hazard is gestopt met voetballen. Op 32-jarige leeftijd vond hij het welletjes. Iets waar niet iedereen begrip voor kon en wilde opbrengen. Vele waarnemers vinden het te vroeg om nu al te stoppen.

Eden dacht er echter duidelijk anders over. Thorgan onthult in La Dernière Heure dat hij twee maanden geleden door Eden ingelicht werd over zijn beslissing. De voormalige Rode Duivel besloot om definitief te stoppen, ondanks aanbiedingen van nog meerdere clubs, tot ver buiten Europa zelfs.

Thorgan rook al onraad toen Eden tot een akkoord kwam met Real over het verbreken van zijn contract. "Het begon toen hij een akkoord bereikte met Real Madrid voor het laatste jaar van zijn contract. Daarna denk ik dat hij niet meer wilde voetballen. Ik kan de redenen waarom hij stopte niet geven, maar dat is wat hij mij vertelde", zegt de Anderlecht-speler.

Gezin

Ook het gezinsleven - Eden is zeer gelukkig met zijn gezin in Madrid - speelde een belangrijke rol in de uiteindelijke beslissing van de oud-Rode Duivel. Het is geen geheim dat familie altijd en overal op de eerste plaats komt voor Eden. "Als hij alleenstaand was geweest en geen kinderen had, had hij bijvoorbeeld een exotischer avontuur geprobeerd, maar hij wilde genieten van zijn gezinsleven", stelt Thorgan.

Poll: Had jij Hazard nog graag door zien gaan in pakweg Saudi-Arabië zoals Ronaldo?

TAGS  I  Eden Hazard  I  Thorgan Hazard  I  Real Madrid

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024