"Ik kwam in de plannen voor van Club, maar al snel koos Deila voor andere spelers"

Donderdag 12 oktober 2023 - 19:00   I   door Redactie

Cisse Sandra speelt momenteel op huurbasis bij Excelsior Rotterdam in Nederland. De 19-jarige aanvaller kreeg niet voldoende speelkansen bij Club Brugge.

Sandra beweert dat hij aanvankelijk valse hoop kreeg. “Toen Ronny Deila trainer werd, besliste ik wel er nog eens vol voor te gaan, ook omdat mij werd gezegd dat ik nog een plaats had in de plannen voor dit seizoen", aldus de speler in de Krant van West-Vlaanderen.

“Geen slecht woord evenwel over Deila, die open en eerlijk was en mij kansen leek te geven", vervolgt Sandra. "Maar al snel bleek toch dat andere spelers op mijn positie de voorkeur kregen en dat ik weer in dezelfde situatie als vorig seizoen, waarin ik amper speelde met het eerste elftal, zou verzeilen.”

Sandra hoopt dat hij na dit seizoen wel de grote doorbraak bij Club Brugge kan forceren. “Ik wil niet onbescheiden klinken, maar ik denk echt dat ik dat niveau aankan”, stelt hij. “Ik heb nog een contract bij Club tot 2025, na dit seizoen zien we wel. Ik beschouw Excelsior in elk geval als een ideale stap om mij verder te ontwikkelen.”

Poll: Ben jij blij met Deila als coach van Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Excelsior Rotterdam  I  Cisse Sandra

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024