Tedesco plots zwaar onder vuur genomen: "Hij had nooit mogen invallen!"

Tedesco plots zwaar onder vuur genomen:
Zaterdag 14 oktober 2023 - 11:30   I   door Redactie

Oud-bondscoach René Vandereycken kan maar weinig begrip opbrengen voor het feit dat bondscoach Domenico Tedesco Youri Tielemans liet invallen. De middenvelder viel al ruim voor Arthur Vermeeren en Mandela Keita in.

"Ik begrijp niet dat Tedesco Tielemans liet invallen", aldus Vandereycken in Het Nieuwsblad. "De bondscoach zegt wel dat hij speelminuten heeft gehad bij Aston Villa, maar hij heeft nooit aangegeven of hij dan goed gespeeld heeft. Bij 0-3 was het toch het ideale moment om Keita of Vermeeren al in te brengen?"

Vandereycken is opvallend scherp voor de bondscoach én Tielemans. De middenvelder komt bij Aston Villa niet uit de verf. “Ik vind het niet verantwoord dat Tielemans de voorkeur op hen krijgt, gezien zijn prestaties de laatste tijd. Het lijkt een beetje op Martinez, die altijd zijn oudgedienden vertrouwen geeft. Of Tielemans nu een goede wedstrijd speelt of niet, ik vind het gewoon geen goede vervanging. Zijn selectie kon zelfs al in vraag worden gesteld , laat staan zijn invalbeurt.”

Poll: Vind jij ook dat Tielemans niet had mogen invallen?

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024