Pijnlijke wending: 'Kevin de Bruyne komt nu écht in de problemen bij Man City'

Pijnlijke wending: 'Kevin de Bruyne komt nu écht in de problemen bij Man City'
Zaterdag 14 oktober 2023 - 18:00   I   door Redactie

De afwezigheid van Kevin De Bruyne heeft een aanzienlijke invloed gehad op de recente tegenvallende prestaties van Manchester City. Nadat hij geblesseerd raakte in de Champions League-finale, miste de Belg grotendeels de voorbereiding. Toen hij aan het begin van het seizoen weer in actie kwam, raakte hij echter direct opnieuw geblesseerd.

Hoewel zijn revalidatie voorspoedig verloopt, maken de herhaalde blessures City bezorgd. De Rode Duivel lijkt steeds vaker te kampen met fysieke problemen, wat niet verrassend is gezien het intensieve wedstrijdschema en zijn leeftijd van inmiddels 32 jaar.

Op korte termijn maakt De Bruyne zich geen zorgen over zijn toekomst bij City. Maar voor de langere termijn heeft de club plannen om een geschikte vervanger voor hem aan te trekken, met de focus op de Bundesliga.

Namen zoals Jamal Musiala van Bayern München zijn al genoemd, en nu wordt ook Dani Olmo van RB Leipzig genoemd als mogelijke kandidaat door El Mundo Deportivo. FC Barcelona heeft interesse in Olmo getoond, maar financieel gezien lijken ze niet te kunnen concurreren met het welvarende Manchester City.

Poll: Verwacht jij dat De Bruyne nog lang bij City zal spelen?

TAGS  I  Manchester City  I  Kevin De Bruyne

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024