Deila met handen in het haar: 'Verrassend vertrek op til bij Club Brugge'

Deila met handen in het haar: 'Verrassend vertrek op til bij Club Brugge'
Zondag 15 oktober 2023 - 08:30   I   door Redactie

Efrain Juarez, voormalig assistent-trainer bij Standard en momenteel werkzaam bij Club Brugge, wordt overwogen als hoofdcoach door de Amerikaanse voetbalclub Colorado Rapids. Juarez, eerder actief in de Verenigde Staten als speler en assistent-trainer, zou dus kunnen terugkeren naar de VS.

Colorado Rapids zoekt een nieuwe coach na het vertrek van Robin Fraser en overweegt volgens Yahoo Sports twee kandidaten: Jack Wilshere en Juarez. Wilshere, 31 jaar oud, is momenteel jeugdtrainer bij Arsenal en heeft indruk gemaakt in de U18-categorie. Beiden hebben gesprekken gevoerd met het bestuur van Colorado Rapids en zouden voor het eerst de kans krijgen om als hoofdtrainer bij een professionele club aan de slag te gaan.

Juarez heeft in de afgelopen jaren als assistent gewerkt bij New York City FC, Standard en nu Club Brugge onder Ronny Deila, maar een overstap naar hoofdcoach in de VS is mogelijk in het verschiet. Dat zou uiteraard slecht nieuws zijn voor Deila, die zo een belangrijke pion verliest.

Poll: Ben jij tevreden over het werk van Deila bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ronny Deila  I  Efrain Juarez  I  Colorado Rapids

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024