‘Dit wordt de vervanger van Zeno Debast bij Anderlecht’

‘Dit wordt de vervanger van Zeno Debast bij Anderlecht’
Woensdag 18 oktober 2023 - 16:30   I   door Redactie

Het lijkt bijna onmogelijk dat Zeno Debast ook volgend seizoen nog bij Anderlecht zal spelen. De jonge Duivel blijft indruk maken en mag zich stilaan een vaste waarde in de selectie van Tedesco noemen.

Bij Anderlecht verschijnt hij iedere week aan de zijde van Jan Vertonghen op het veld. Een mooi verdedigend duo, maar veel vervangers heeft Brian Riemer niet op de bank zitten. Lucas Lissens en Killian Sardella zijn de enige alternatieven waar Riemer over beschikt.

Deze winter zal Fredberg dus een nieuwe vervanger voor Debast en Verthongen moeten aantrekken, al zou het ook zomaar kunnen dat ze een jeugdspeler de kans geven. Bij Het Nieuwsblad zien ze dat er bij de RSCA Futures heel wat verdedigende talenten rondlopen.

Onder meer Amando Lapage - de kleinzoon van Paul Van Himst - wordt naar voren geschoven, maar het is Ismaël Baouf die al vooralsnog de beste indruk heeft nagelaten bij de Vlaamse krant. Mogelijk zien we de 17-jarige verdediger binnenkort wel een kans krijgen bij de hoofdmacht!

Poll: Moet Baouf een kans krijgen bij het A-elftal?

TAGS  I  Anderlecht  I  RSCA Futures

maandag 6 mei 2024

zondag 5 mei 2024

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024