Drama voor Antwerp-spits Vincent Janssen: "Ik hoop dat hij meekijkt"

Drama voor Antwerp-spits Vincent Janssen:
Dinsdag 24 oktober 2023 - 10:55   I   door Redactie

Antwerp-aanvaller Vincent Janssen verloor op vijfjarige leeftijd zijn broer, die toen acht was. Het is iets dat de Nederlander naar eigen zeggen nog altijd wel met zich meedraagt.

Janssen weet echter niet of het bepaald heeft hoe hij nu in het leven staat en hoe hij als voetballer gevormd is. "Zijn overlijden was tragisch, natuurlijk", laat Janssen optekenen in HUMO. "Maar ik weet niet of het een rol heeft gespeeld. Ik geniet van wat ik doe, zo sta ik in het leven. Hoe goed ik me dat moment ook herinner, ik was nog te jong om me zo'n voornemen te maken."

"Ik weet niet hoe het is om dat verlies níét bij me te dragen", vervolgt een openhartige Janssen. "Vooral in de mooie momenten voel ik het, zoals bij mijn interlanddebuut. Hoe vet zou het niet zijn mocht hij dit ook hebben meegemaakt, denk ik dan."

Dubbel

"Nog altijd schiet het af en toe door mijn hoofd. Toen we de dubbel wonnen met Antwerp, na de kampioenswedstrijd of bij een Champions Leagueduel: ik zie mijn hele familie in het stadion zitten, maar er ontbreekt één iemand. Dat blijft lastig. Nu, misschien kijkt hij op de een of andere manier wel mee", aldus Janssen.

Poll: Zie jij hem graag bezig als spits?

TAGS  I  Antwerp  I  Vincent Janssen

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024