Jérémy Doku zwaar onder vuur: "Het is onaanvaardbaar, dit kan écht niet"

Jérémy Doku zwaar onder vuur:
Zaterdag 28 oktober 2023 - 09:30   I   door Redactie

Na een overtuigende 1-3 overwinning tegen Young Boys Bern afgelopen woensdag zou je verwachten dat de gesprekken rond Manchester City over hun prestaties op het veld zouden gaan. Maar in plaats daarvan waren het hun unieke outfits die de aandacht trokken.

Toen de City-spelers, waaronder Jérémy Doku, uit hun spelersbus stapten, droegen ze opvallend gepersonaliseerde cardigans. Terwijl sommigen dit als een modieuze keuze beschouwden, waren er ook criticasters die minder te spreken waren over deze modieuze uitspatting. Joe Cole, ex-Chelsea-speler en huidige analist voor TNT, uitte zijn ongenoegen in de studio: "Het is onaanvaardbaar. De coach ziet er geweldig uit bij aankomst, maar wat zijn spelers dragen kan echt niet."

Hij vervolgde: "Hoeveel 'trebles' jullie ook winnen, deze outfits zijn een misstap. Ze zijn gewoon verschrikkelijk." Naast Cole's scherpe kritiek, kwamen er via het voormalige sociale netwerkplatform Twitter, nu bekend als X, ook tal van reacties. Fans en volgers uit de hele wereld deelden hun meningen over de keuze van kleding door de spelers van City, waardoor hun overwinning tijdelijk naar de achtergrond verdween.

Poll: Denk jij dat Doku op termijn de beste Belgische voetballer wordt?

TAGS  I  Manchester City  I  Jérémy Doku

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024