Zware uithaal na rel met Jérémy Doku: "Belachelijk, gewoon beschamend!"

Zware uithaal na rel met Jérémy Doku:
Maandag 30 oktober 2023 - 11:00   I   door Redactie

Manchester City wist zondag Manchester United eenvoudig te verslaan met een 3-0 overwinning op Old Trafford, mede dankzij een indrukwekkende dubbelslag van Erling Haaland. Phil Foden zette met nog tien minuten te gaan de eindstand op het bord na een pass van Haaland.

De sfeer op Old Trafford werd steeds grimmiger naarmate de wedstrijd vorderde, wat culmineerde in het gedrag van Antony in blessuretijd. De Braziliaanse invaller, die in de slotfase het veld opkwam voor United, maakte een harde overtreding op Jérémy Doku in de 92ste minuut. Toen de jonge Belg Antony confronteerde, reageerde de United-speler geïrriteerd door de hand van Doku weg te slaan.

Hoewel Antony een gele kaart kreeg voor het incident, riepen fans op sociale media op tot een rode kaart voor de speler. Gary Neville, voormalig aanvoerder van Manchester United en co-commentator voor Sky Sports, was furieus over Antony's gedrag: "Antony schopt gewoon naar Doku. Man Utd is haar discipline volledig kwijt. Echt belachelijk en beschamend. Ik had hem direct van het veld gestuurd. United was nergens in de tweede helft. De helft van het publiek is vertrokken."

Poll: Had Antony rood moeten krijgen?

TAGS  I  Manchester City  I  Manchester United  I  Antony  I  Gary Neville  I  Jérémy Doku