Dit zegt Engelse pers over ontketende Doku

Dit zegt Engelse pers over ontketende Doku
Maandag 06 november 2023 - 13:00   I   door Redactie

Jérémy Doku schitterde in de overtuigende 6-1 overwinning van Manchester City tegen Bournemouth met vier assists en een doelpunt. De Rode Duivel oogstte lof van zowel coach Pep Guardiola als de fans. "Jérémy verbaast mij, ja. Hij heeft zich enorm snel aangepast aan het Engelse voetbal", prees Guardiola.

De Engelse pers is eveneens onder de indruk van de prestatie van Doku. Manchester Evening News gaf de Rode Duivel een score van 9 op 10, benadrukkend dat "zijn kwaliteit het verschil maakte." De voetbalwebsite Goal ging nog een stap verder door hem een perfecte 10 te geven, verwijzend naar zijn "fancy footwork" en hem "wonderful" en "stunning" te noemen.

De impact van Doku was duidelijk zichtbaar en zijn bijdrage aan het spel werd gezien als een bewijs van het scoutingswerk van City. Guardiola uitte zijn bewondering voor de snelheid waarmee Doku zich aanpaste en zijn vermogen om de juiste beslissingen te nemen, zowel offensief als defensief. De prestatie van Doku laat zien dat hij een speler is om in de gaten te houden in de Premier League.

Poll: Wordt Doku beter dan Hazard volgens jou?

TAGS  I  Jérémy Doku  I  Manchester City

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024