Erg verrassend nieuws: 'Manchester City laat Kevin De Bruyne gaan'

Erg verrassend nieuws: 'Manchester City laat Kevin De Bruyne gaan'
Woensdag 08 november 2023 - 09:00   I   door Redactie

Manchester City heeft naar verluidt de vraagprijs vastgelegd op 69 miljoen euro voor Kevin De Bruyne te midden van interesse uit de Saoedische Pro League. Al Nassr zou de Belgische sterspeler op het oog hebben voor een transfer volgende zomer, met het vooruitzicht om hem naast grootheden als Cristiano Ronaldo en Sadio Mane te laten spelen.

Ondanks een aantrekkelijk aanbod uit Saoedi-Arabië, koos De Bruyne ervoor om afgelopen zomer bij Manchester City te blijven, zo meldt journalist Fabrizio Romano. Echter, na een hamstringblessure op de openingsdag van het seizoen 2023/24 tegen Burnley, is de 32-jarige middenvelder uit de roulatie.

TEAMtalk rapporteert dat City bereid is om de speler te verkopen voor het aflopen van zijn contract in 2025. Een bedrag van 69 miljoen lijkt geen belemmering te zijn voor de rijke Saoedische club. Mocht De Bruyne City verlaten, dan eindigt hij een negenjarige periode bij de club, waar hij vijf Premier League titels en een Champions League titel won sinds zijn overgang van Wolfsburg in 2015.

Poll: Begrijp jij dat Man City De Bruyne wil verkopen?

TAGS  I  Manchester City  I  Kevin De Bruyne  I  Al Nassr

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024