'Kevin De Bruyne onderhandelt over transfer naar déze verrassende club'

'Kevin De Bruyne onderhandelt over transfer naar déze verrassende club'
Vrijdag 10 november 2023 - 07:00   I   door Redactie

Kevin De Bruyne heeft Al Nassr, de club van Cristiano Ronaldo, laten weten dat hij pas na het seizoen wil praten over een mogelijke transfer. Dat meldt journalist Rudy Galetti. De 32-jarige middenvelder heeft nog twee jaar onder contract bij Manchester City, maar heeft eerder al aangegeven dat een transfer naar het 'financiële paradijs' zeker tot de mogelijkheden behoort.

De Bruyne is een van de beste voetballers ter wereld en zou een grote aanwinst zijn voor Al Nassr. De club is al enkele jaren bezig met het opbouwen van een sterke ploeg en wil meedoen om de prijzen in Azië. De Bruyne is nog steeds een belangrijke speler voor Manchester City. Het is echter niet ondenkbaar dat hij in de toekomst zijn heil zoekt in Saoedi-Arabië.

Als De Bruyne zou vertrekken, zou het een grote aderlating zijn voor Manchester City. De club zou dan op zoek moeten gaan naar een nieuwe aanvallende middenvelder. Al Nassr heeft hem nu een aanbod gedaan, maar De Bruyne wil eerst het seizoen afmaken bij Manchester City. Het is niet ondenkbaar dat De Bruyne in de zomer van 2024 wel naar Al Nassr vertrekt. De club zou dan een flinke som geld moeten betalen aan Manchester City, maar dat zou voor de club uit Saoedi-Arabië geen probleem zijn. De komende maanden zullen de onderhandelingen verdergaan.

Poll: Vrees jij dat De Bruyne naar Saoedi-Arabië zal verhuizen?

TAGS  I  Kevin De Bruyne  I  Manchester City  I  Al Nassr

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024