Ronny Deila maakt het bont bij Club Brugge: "Waarom toch?"

Ronny Deila maakt het bont bij Club Brugge:
Dinsdag 12 december 2023 - 07:00   I   door Redactie

Niet iedereen is even overtuigd van Club Brugge. Marc Degryse vindt het gelijkspel tegen KV Mechelen van blauw-zwart afgelopen weekend geen verrassing en is erg kritisch voor coach Ronny Deila.

"Hun reeks van wedstrijden zonder tegendoelpunt is knap, maar dat mag de realiteit niet verbloemen: Club Brugge staat na 17 speeldagen 14 punten achter op Union. Als je kijkt naar het spelerspotentieel van Club, dan presteert de ploeg simpelweg zwaar onder de mogelijkheden", stelt Degryse in Het Laatste Nieuws.

De trainer maakt volgens Degryse verkeerde keuzes. “Ik begrijp niet waarom Deila zonder Skov Olsen speelt. In de bekermatch tegen Waregem scoorde hij tweemaal voor de rust. Haal hem er dan toch af in de wetenschap dat je drie dagen later naar Mechelen moet."

"Waarom moest Skov Olsen negentig minuten spelen tegen Waregem en dan op de bank zitten in Mechelen? Waarom startte gisteren ook Nusa niet?"

"En als Nusa niet start, waarom dan niet Skoras daar zetten die het goed deed tegen Waregem? Waarom zet je een centrumspits als Jutglá op linksbuiten? Je moet spelers wel op hun beste positie uitspelen, natuurlijk."

Poll: Vind jij dat Deila faalt bij Club?

TAGS  I  Club Brugge  I  Ronny Deila  I  Marc Degryse

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024