Stijn Stijnen haalt zwaar uit in zaak rond Thibaut Courtois: "Tedesco heeft gefaald"

Stijn Stijnen haalt zwaar uit in zaak rond Thibaut Courtois:
Maandag 01 januari 2024 - 16:00   I   door Redactie

Er is flink wat ophef ontstaan tussen Thibaut Courtois en bondscoach Domenico Tedesco. Courtois gaat niet mee naar het EK en is niet te spreken over de Duitser.

Velen vinden dat Courtois in de fout gaat, maar Stijn Stijnen denkt daar helemaal anders over. "Hij is keeper van Real Madrid. De beste doelman ter wereld, dat vergeten we hier soms nog wel eens", laat Stijnen optekenen bij TV Limburg.

"Als coach moet je weten hoe je met je spelers omgaat", gaat Stijnen voort. Courtois was boos omwille van de aanvoerdersband en dat de bondscoach in de week voordien amper met hem sprak.

"Als dit belangrijk was voor Thibaut, dan is het de taak van de trainer om in te schatten hoe belangrijk zo een speler kan zijn tijdens je passage bij de Rode Duivels”, zegt Stijnen.

"Als je dan hoort dat Tedesco dreigt met naar de pers te stappen tijdens een gesprek… Dan ben je al als ‘dood’ bij de spelers. De pers gebruiken en dat zeggen, en dat ook nog doen, dan heb ik begrip voor Courtois. Tedesco heeft voor mij gefaald."

TAGS  I  Rode Duivels  I  Thibaut Courtois  I  Stijn Stijnen  I  Domenico Tedesco

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024