Joseph Paintsil doet opmerkelijke onthulling: "Daarom wil ik Genk verlaten!"

Joseph Paintsil doet opmerkelijke onthulling:
Dinsdag 13 februari 2024 - 12:00   I   door Redactie

Het gaat niet goed met KRC Genk: het is recent uit de top 6 gezakt, waardoor een plek in Play-Off 1 langzaamaan ondenkbaar wordt. Nu heeft ook Genk-sterkhouder Joseph Paintsil besloten dat hij wil vertrekken.

Vorig seizoen beleefde Genk een topseizoen, maar dit seizoen verloopt veel stroever. De vicekampioen stelt erg teleur en moet vrezen om naast Play-Off 1 te grijpen. Nu krijgen ze echter een nieuwe tegenvaller te verwerken, waardoor het allemaal nog wat moeilijker lijkt te gaan worden.

Zo staat Genk-speler Joseph Paintsil op het punt om naar LA Galaxy te trekken. De Ghanese flankaanvaller werd in januari al nadrukkelijk gelinkt aan de Amerikaanse ploeg, die een afkoopoptie in zijn contract wilde activeren. Uiteindelijk ging die transfer niet door, maar de Amerikaanse club blijft stevig aan zijn mouw trekken.

Volgens 'Het Laatste Nieuws' staat Paintsil zelf zeer open voor een transfer. In de MLS zou hij dan ook veel meer kunnen verdienen dan zijn huidige salaris. Bovendien voelt de Ghanees zich steeds meer geviseerd door de scheidsrechters in België. De genoemde bron suggereert dan ook dat Paintsil, die komend weekend geschorst is tegen RWDM, weleens zijn laatste wedstrijd voor Genk gespeeld zou kunnen hebben.

Poll: Grijpt Genk straks naast Play-Off 1?

TAGS  I  Joseph Paintsil  I  Genk

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024