Kat Kerkhofs haalt uit naar haar man Dries Mertens: “Hij breekt keer op keer mijn hart!”

Kat Kerkhofs haalt uit naar haar man Dries Mertens: “Hij breekt keer op keer mijn hart!”
Zaterdag 17 februari 2024 - 21:00   I   door Redactie

De carrière van Dries Mertens nadert zijn einde. Zijn vrouw, Kat Kerkhofs, blikt vooruit op wat de toekomst volgens haar in petto heeft en benoemt ook een punt dat haar al een aantal jaar ergert.

Kat Kerkhofs zat onlangs bij Sergio Herman voor het programma 'Sergio over de grens'. Daar praatte ze openhartig en uitgebreid over het leven als voetbalvrouw.

"Ik vind het leuk dat voetbal Dries zijn passie is, maar het is niet mijn grootste passie. Het is het werk van mijn man, maar je beseft niet hoezeer het ook jouw leven zo hard beïnvloedt. Met de verhuizing uit Napels besefte ik opnieuw hoezeer die balsport mijn hele leven bepaalt. Je kan het vergelijken met liefdesverdriet. Het is lang geleden dat ik zoveel pijn heb gehad, maar ik begreep ook waarom we moesten vertrekken. We leiden dit leven de carrière van Dries, dat is de deal totdat hij stopt. Ik zet het geluk van mijn man nog altijd boven onze woonplaats. Maar soms botst het wel, want ik heb ook mijn eigen dromen en zou soms meer willen doen, maar zolang we met ons drieën zijn, is overal thuis," aldus Kat.

"Ik vraag me wel af hoe het zal zijn als Dries stopt. Hij heeft deze passie al sinds zijn vierde jaar. Dat moet toch een zwart gat zijn als hij stopt? Hij beweert dat hij ernaar uitkijkt, maar dat moet toch moeilijk zijn. Als hij speelt, scanderen 60.000 mensen zijn naam. Dat kan ik niet zomaar compenseren."

Poll: Begrijp je de kritiek van Kat Kerkhofs?

TAGS  I  Kat Kerkhofs  I  Dries Mertens

zaterdag 20 juli 2024

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024