Nieuwe pijnlijke onthullingen over ex-voetbalcommentator Eddy Snelders

Nieuwe pijnlijke onthullingen over ex-voetbalcommentator Eddy Snelders
Zaterdag 09 maart 2024 - 08:30   I   door Redactie

Voormalig voetbalcommentator Eddy Snelders (64) wordt geconfronteerd met verdere onthullingen over zijn voyeurisme, waarbij hij stiekem vrouwen filmde in zijn vakantiehuis en thuis in Brasschaat.

Na een gerechtelijk onderzoek zijn twintig slachtoffers geïdentificeerd, waaronder vriendinnen van zijn vrouw, kennissen en zijn minderjarige stiefdochter. De slachtoffers zijn inmiddels verhoord. Manon Cop, die stiefdochter van Snelders, werd voor het eerst gefilmd toen ze nog minderjarig was.

Snelders is al een jaar in therapie en beweert een seksueel trauma uit zijn kindertijd te verwerken. Het parket bevestigt het lopende onderzoek en benadrukt de identificatie en het verhoor van de slachtoffers.

Snelders werd eind vorig jaar in verdenking gesteld voor exhibitionisme en voyeurisme en bracht toen een nacht in de cel door. Het is aan de slachtoffers om eventueel burgerlijke partij tegen hem te stellen.

De voormalige commentator zou volgens zijn advocate geen beelden hebben verspreid. Het gerecht bereidt zich voor op een proces later dit jaar, waarbij Snelders geconfronteerd zal worden met zijn slachtoffers

Poll: Schrik jij nog van deze onthullingen?

TAGS  I  Eddy Snelders

dinsdag 23 juli 2024

maandag 22 juli 2024

zondag 21 juli 2024