'Mogelijk erg verrassende terugkeer van Dries Mertens naar deze Belgische club'

'Mogelijk erg verrassende terugkeer van Dries Mertens naar deze Belgische club'
Zaterdag 09 maart 2024 - 19:00   I   door Redactie

Dries Mertens wordt toch wel vaak gelinkt aan een terugkeer naar België. Hij zou zijn carrière immers kunnen afsluiten bij de neef van zijn vrouw, Sam Kerkhofs. Die is samen met Rik Verheye voorzitter van Sporting Hasselt.

Mertens is na dit seizoen einde contract bij Galatasaray. De verwachting is dat hij straks stopt met voetballen, maar is dat wel zo? Hij blijkt namelijk het verhaal van Hasselt op de voet te volgen. Kan Sam Kerkhofs hem overtuigen?

“Ik denk niet dat Dries ooit nog op Belgische velden zal voetballen, maar als de kans zich voordoet, gaan we niet twijfelen", zegt Sam in Het Laatste Nieuws.

Kerkhofs ziet nogal wat struikelblokken. “Dries verdient nu op een dag wat onze mannen samen op een jaar verdienen. Ga je daarvoor vier keer ‘s avonds komen trainen? Graag, hé, maar ik zie het niet gebeuren", klinkt het. 

"De enige optie waarin het kán, is als Dries besluit om te stoppen met voetballen en zich na drie, vier maanden begint te vervelen en ‘de kleedkamer’ mist. Eens meetrainen en met de aanvallers naar doel trappen, dát zie ik wel voor me.”

Poll: Denk jij dat Mertens nog naar Hasselt zal gaan?

TAGS  I  Dries Mertens  I  Sporting Hasselt  I  Sam Kerkhofs

vrijdag 19 juli 2024

donderdag 18 juli 2024

woensdag 17 juli 2024

dinsdag 16 juli 2024