Indrukwekkende prestatie van Genk-speler: "Enorm bedreven"

Indrukwekkende prestatie van Genk-speler:
Maandag 01 april 2024 - 19:18   I   door Redactie

Vanavond speelde leider Union zijn eerste wedstrijd in de Champions' Play-offs op het veld van Racing Genk. De Limburgers staan na 45 minuten met 1-0 voor na een doelpunt van Tolu Arokodare.

Na de overwinning van eerste achtervolger Anderlecht wist de ploeg van Alexander Blessin wat ze moeten doen. Vlak voor het kwartier kreeg Union-speler een grote kans, maar schoot over. Een minuut later kreeg Tolu Arokodare een eerste kans voor Genk. De Nigeriaan kon de bal niet voorbij Moris krijgen.

De Limburgers bleven de beste ploeg en na 27 minuten kon Tolu scoren. Union-doelman Moris kwam niet tijdig uit en zo kwam Genk op voorsprong.

Tolu was niet de enige smaakmaker bij Racing Genk. Ook ex-Anderlecht-speler Anouar Ait El Hadj kon bekoren bij de supporters. Voornamelijk zijn hakjes vielen in de smaak.