Sterkhouder van Club Brugge met boodschap naar Nicky Hayen: “Dit zou ik willen”

Sterkhouder van Club Brugge met boodschap naar Nicky Hayen: “Dit zou ik willen”
Maandag 29 april 2024 - 09:30   I   door Redactie

Op zondagmiddag leverde Club Brugge opnieuw een indrukwekkende prestatie. Ze wonnen met 0-3 op het terrein van KRC Genk. De sterspelers van Club, Hugo Vetlesen en Kyriani Sabbe, vielen op met elk een doelpunt en een assist op hun naam.

Na de wedstrijd sprak Kyriani Sabbe voor de camera van Eleven DAZN. "Volgens mij zitten we in een goede flow en moeten we gewoon doorgaan”, zegt Sabbe. "We zullen wel zien wat er nog kan gebeuren." Net voor de rust slaagde Sabbe erin om Club Brugge op voorsprong te brengen door zijn voorzet in het doel te zien belanden. "Ik dacht dat Vetlesen hem nog zou raken, maar plotseling zat hij erin. Een doelpunt is een doelpunt, dus ja.. Ik ben blij met mijn eerste doelpunt voor de club”, glundert de verdediger.

Aankomende donderdag staat Club Brugge tegenover Fiorentina in de halve finales van de Europa Conference League. "Rust? Nee, ik blijf liever op het veld!’”, lacht hij. "Hoe meer wedstrijden ik speel, hoe beter. Het gaat inderdaad allemaal snel, maar daarom heb ik ervoor gekozen om voetballer te worden."

Poll: Moet Kyriani Sabbe altijd starten op de rechtsachter positie?

TAGS  I  Kyriani Sabbe  I  Club Brugge  I  Fiorentina

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024