Bommetje in Limburg: Vrancken per direct weg bij Genk?

Bommetje in Limburg: Vrancken per direct weg bij Genk?
Woensdag 08 mei 2024 - 14:30   I   door Redactie

De relatie tussen KRC Genk en Wouter Vrancken (45) is ernstig verstoord. De band tussen de clubleiding en de coach was al geruime tijd gespannen. Nu lijkt het gebrek aan vertrouwen de mogelijkheid van verdere samenwerking bijna onmogelijk te maken. Dat meldt het Nieuwsblad.

De spanningen tussen de clubleiding van Genk en coach Wouter Vrancken zijn al een tijdje voelbaar. Na een succesvol eerste seizoen, waarin Genk onder Vrancken sprankelend voetbal speelde en slechts op een minuut van de landstitel verwijderd was, vielen de resultaten in het tweede jaar tegen de verwachtingen in.

Een ogenschijnlijk ontspannen Vrancken leidde woensdag nog de training, maar de kans is groot dat het de laatste keer was dat hij voor de spelersgroep stond. Achter de schermen wordt namelijk intensief gediscussieerd om een scheiding af te ronden. 

Het contract dat loopt tot medio 2026, waarin beide partijen gebonden zijn aan een aanzienlijke verbrekingsvergoeding, lijkt een verstandshuwelijk niet te kunnen handhaven. Het wederzijdse vertrouwen is simpelweg onbestaande. De mogelijkheid dat KRC Genk en AA Gent elkaar op 2 juni nog treffen in een rechtstreeks duel om een Europees ticket, maakt de situatie nog eens extra gecompliceerd.

Poll: Moet Vrancken vertrekken bij Genk?

TAGS  I  Genk  I  Vrancken

zondag 19 mei 2024

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024