Club-speler Ferran Jutgla trapt hard na richting pas ontslagen Scott Parker

Club-speler Ferran Jutgla trapt hard na richting pas ontslagen Scott Parker
Maandag 13 maart 2023 - 11:00   I   door Redactie

Club Brugge deed zondag een bijzonder goede zaak met het oog op play-off 1. Na de overwinning tegen Standard hebben ze een voorsprong van één punt op AA Gent, de Luikenaars en Westerlo tellen nu vier punten achterstand.

Na enkele moeilijke maanden wist Ferran Jutgla opnieuw te scoren. Het lijkt geen toeval te zijn dat dat hem niet lukte onder Scott Parker. Bij Het Nieuwsblad nam de Spaanse zomeraanwinst het woord.

“Ik had deze goal nodig voor mijn vertrouwen en voor de ploeg. De laatste maanden, sinds Hoefkens weg was, werd het moeilijk voor mij”, opent de Spaanse zomeraanwinst. Dat was het moment dat Parker het stokje overnam.

Het mag niet verbazen dat Jutgla niet te spreken is over de Engelsman: “De vorige coach zette mij op de bank zonder reden. Hij legde niets uit! Dat was voor mij moeilijk om te begrijpen… ”

De Mil

Zondag wist hij dus opnieuw te scoren: “De Mil heeft me veel vertrouwen gegeven. Dat heb ik nodig! Je moet altijd werken maar als de coach je vertrouwt, is het makkelijk vertrouwen te winnen!”

Poll: Zal Jutgla zaterdag opnieuw scoren tegen KV Kortrijk?

TAGS  I  Club Brugge

maandag 13 mei 2024

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024