Oulare over Club Brugge: "Dat was het signaal"

Oulare over Club Brugge:
Donderdag 03 augustus 2017 - 10:29   I   door Redactie

Obbi Oulare wordt door Watford uitgeleend aan Antwerp. De reden? Bij Watford komt de spits niet aan spelen toe.

Enkele seizoenen geleden verliet de jonge aanvaller Club Brugge voor de Engelse club. "Club Brugge had twee nieuwe spitsen gehaald en dat was voor mij het signaal dat ik niet veel zou spelen. Mogi Bayat, die op dat moment niet eens mijn makelaar was, kreeg een mandaat om mijn transfer te doen. Het ging allemaal snel", zo vertelt Oulare in Het Laatste Nieuws. 

"Op vijf, zes uur was alles geregeld. Achteraf bekeken zou ik die keuze nu niet meer maken en bij Club gebleven zijn, maar de Premier League was altijd al mijn droom. Alleen heb ik wel geleerd om voortaan eerst met de trainer te praten. Hij (Quique Flores red.) rekende niet echt op mij en dat had ik al van bij de eerste training begrepen toen hij vroeg wat mijn naam was en op welke positie ik speelde."

"Het werd een lang seizoen want doordat ik voor Club én Watford had gespeeld, kon ik in januari niet worden uitgeleend. Ik moest elke week trainen en wist toch dat ik niet zou spelen. Dat woog best op me. Het was moeilijk om elke dag voluit te gaan. Ik heb wel van de Premier League kunnen proeven, maar enkel het voorgerechtje."

Poll: Had Oulare bij Club Brugge moeten blijven?

TAGS  I  oulare  I   club brugge  I   antwerp

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024