Degryse duidelijk over topper Anderlecht-Club: "Zij winnen"

Degryse duidelijk over topper Anderlecht-Club:
Donderdag 02 november 2017 - 06:08   I   door Redactie

Volgens Marc Degryse zal de 5-0-pandoering tegen PSG bij Anderlecht niet blijven hangen. Zondag speelt paars-wit de topper tegen Club Brugge.

"Ik wil helemaal niet pretentieus klinken, maar als speler ben ik, voor zover ik mij kan herinneren, nooit zó vernederd als Anderlecht dinsdagavond in Parijs. Het was ronduit pijnlijk - een vernedering", aldus Degryse in Het Laatste Nieuws.

"Dus, als mensen mij vragen hoelang zoiets in het hoofd van een speler blijft hangen, kan ik alleen maar een vermoeden hebben: 48 uur, of zo. Morgen moet Anderlecht alweer volop gefocust zijn op de topper tegen Club Brugge."

"Wat mij betreft, is Anderlecht favoriet zondag. Het speelt thuis, er zal wel opnieuw een unieke sfeer hangen, Anderlecht staat altijd recht als het erop aankomt, en bij Club lopen er toch een paar spelers die ik blijf wantrouwen in dit soort wedstrijden... - vult u zelf maar de namen in."

"Anderlecht moet beseffen dat het Parc des Princes een andere wereld is dan de Jupiler Pro League. Ik merkte aan de reacties van de spelers na de match, onder meer van Kums, dat zij inderdaad weten dat om het even welke Belgische club een vogel voor de kat is tegen dit PSG. Anderlecht moet niet meteen panikeren - zondag lopen bij Club geen Neymar, Mbappé, Cavani of Verratti."

"Anderlecht moet tegen Club een goede start maken, om de tegenstander te tonen: die 19 jaar zonder competitiezege wordt 20 jaar. Kan Club persoonlijkheid tonen in de aanvangsfase en de match onder controle houden, dan zal Anderlecht beginnen twijfelen. Een reden te meer voor paars-wit om de vernedering in Parijs helemaal uit het hoofd te zetten."

Poll: Wie wint?

TAGS  I  Anderlecht  I   Club Brugge  I   Degryse

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024