Antwerp gaat met billen bloot tegen Charleroi

Zondag 05 november 2017 - 16:18   I   door Redactie

Charleroi heeft de topper bij Antwerp gewonnen en wordt steviger tweede. De Karolo's haalden het met 1-3 op de Bosuil.

Al in de tiende minuut klom Charleroi op voorsprong. Baby bediende Benavente die het leer binnenduwde. Niet veel later stelde Antwerp al orde op zaken. Joaquin Ardaiz, die zijn eerste basisplaats vierde, kreeg de bal voor de voeten en scoorde de gelijkmaker.

Charleroi kwam echter weer op voorsprong. Benavente daagde Bolat uit en wipte het leer zo over de Antwerp-keeper. De thuisfans konden het allemaal niet smaken en gooiden met een blik naar de spits. Drie goals dus in de eerste helft, maar echt genietbaar was de wedstrijd niet. Daarvoor waren de kansen te beperkt.

Baby kreeg een ontzettend goeie mogelijkheid halverwege de tweede helft om de wedstrijd op slot te doen, maar voor een open goal trapte hij nog over. Wat later toonde Dodi Lukebakio hoe het wel moet. Hij trapte het leer over Bolat: 1-3.

Poll: Haalt Antwerp nog play-off 1?