Wordt dit de verrassende nieuwe doelman van Club Brugge?

Wordt dit de verrassende nieuwe doelman van Club Brugge?
Maandag 27 november 2017 - 16:46   I  

In Brugge loopt er momenteel een interessante vacature, namelijk die van eerste doelman. De doelman moet het liefst over vertrouwen beschikken (iets wat de huidige doelmannen van Club momenteel missen) en als het kan ook wat ervaring hebben.

In Lokeren speelt Davino Verhulst momenteel een beresterk seizoen en dat is ook Geert De Vlieger niet ontgaan. Zo vertelde hij in Het Laatste Nieuws over de metamorfose die de doelman de voorbije seizoenen heeft gemaakt.

“Door de jarenlange concurrentiestrijd met Copa, dan weer speelde de ene, dan weer de andere, blaakte Verhulst nooit van vertrouwen. Nu wél. Bovendien houdt hij het vast. Hij is nog al als titularis aan het seizoen begonnen, maar kon nooit echt z’n niveau vasthouden. Nu hij wat meer jaren en ervaring op de teller heeft, is hij een pak stabieler. Een keeper wordt beter naarmate hij ouder wordt. Dat gold voor mij, dat geldt ook voor Davino”, aldus De Vlieger.

Volgens de ex-doelman is het trouwens nooit te laat voor een doelman om een stap hogerop te zetten. In België is Club Brugge natuurlijk een stap hogerop en daar kunnen ze iemand met zijn profiel gebruiken.

“Als hij dit kan vasthouden, misschien kan hij dan nog een stap hogerop zetten, wie weet. Het is nooit te laat voor een doelman. Davino is een keeper met heel wat kwaliteiten, enthousiasme en een grote wil."

Poll: Zou Verhulst een goede doelman zijn voor Club?

TAGS  I  Club Brugge  I   Lokeren  I   Verhulst

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024