Transfermarkt LIVE: Hanni neemt beslissing, Belgisch toptalent naar Club Brugge?

Transfermarkt LIVE: Hanni neemt beslissing, Belgisch toptalent naar Club Brugge?
Donderdag 25 januari 2018 - 23:54   I  

De transfermarkt opende op 1 januari opnieuw zijn deuren en momenteel draait de geruchtenmolen dan ook op volle toeren. Voetbal24 houdt je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

*Sofiane Hanni zou niet tuk zijn op een overstap naar Spartak Moskou. De kans dat de Algerijn het seizoen bij Anderlecht uitdoet, is dus reëel.

*De 17-jarige Claudio Gomes is van plan om PSG volgende zomer in te ruilen voor Manchester City.

*De Braziliaan Doria zal Olympique Marseille inruilen voor Malatyaspor. Antwerp grijpt dus naast de verdediger.

*KSV Roeselare zou van plan zijn om Jordi Condom, eerder dit seizoen ontslagen bij KAS Eupen, aan te stellen als nieuwe trainer.

*West Ham United en Anderlecht zouden nu toch aan het onderhandelen zijn over een transfer van Leander Dendoncker.

*Ariël Jacobs sprak onlangs met KRC Genk, maar bereikte geen akkoord met de club. De Limburgers stelden uiteindelijk Philippe Clement aan.

*Arsenal, Manchester City, PSG en Juventus strijden om de handtekening van Pietro Pellegri (16, Genoa).

*FC Barcelona maakte via zijn officiële kanalen bekend dat de 18-jarige Ballou Jean-Yves overkomt van MLS-club Montreal Impact.

*Inter Milaan wil Zinho Vanheusden anderhalf jaar uitlenen aan een Belgische club. Club Brugge en Standard zijn in de running om het 18-jarige Belgische toptalent.

*Standard gaat wellicht aan de haal met Sotiris Papagiannopoulos van Österund. Zulte Waregem toonde ook belangstelling in de centrale verdediger.

*Neymar heeft een officieel transferverzoek ingediend bij PSG. Hij is er ongelukkig en wil weg.

*Anderlecht toont belangstelling in Lazar Markovic. De middenvelder is bij Liverpool overbodig, paars-wit wil hem huren.

*Theo Bongonda trekt zonder ongelukken voor een half seizoen naar Zulte WaregemZulte Waregem heeft wel aan aankoopoptie, maar die is veel te duur. Bovendien verdient Bongonda per jaar 1 miljoen euro netto en heeft hij nog een jaar contract bij Celta De Vigo.

*Lior Refaelov werd in december aangeboden aan Standard. De Luikenaars zouden nu wel interesse tonen om de speler te halen. Scholz kan dan weer de omgekeerde beweging maken, al blijft ook die transfer moeilijk.

*Standard-speler Bolingi, momenteel op uitleenbasis naar Moeskroen, mag naar Anderlecht trekken. Een transfer ligt om meerdere zaken moeilijk, maar de speler zelf heeft laten weten dat hij naar Anderlecht wil gaan.

*Enkel bij een monsterbod mag Sofiane Hanni van Anderlecht weg. Volgens zijn entourage is die boodschap dan ook aangekomen in Rusland en zou een overgang naar Spartak Moskou niet meer aan de orde zijn voor de Russen.

*Een onmiddellijke overgan van Hassane Bandé naar Ajax zou toch mogelijk zijn. Ajax heeft door de recente transfer van Younes naar Napels wat meer financiële middelen. Als ze nu dus plots nog een miljoen extra op tafel zullen leggen, dan is Bandé misschien toch nog weg in januari.

Poll: Doen Standard en Club Brugge nog zaakjes met elkaar?

TAGS  I  Club Brugge  I   Standard  I   Anderlecht  I   RC Genk  I   AA Gent  I   Zulte Waregem  I   KV Oostende  I   Antwerp  I   KV Mechelen

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024