Köteles meteen naar andere Belgische club? 'Ik sprak met hen'

Köteles meteen naar andere Belgische club? 'Ik sprak met hen'
Dinsdag 30 januari 2018 - 08:48   I  

KRC Genk maakte maandag bekend dat het afscheid neemt van Laszlo Köteles. Beide partijen beslisten in onderling overleg om de samenwerking stop te zetten. Nu kan de 33-jarige doelman op zoek naar een nieuwe club.

Het is overigens niet uitgesloten dat Köteles in België aan de slag blijft. Zo zat de Hongaar al samen met een niet nader genoemde club uit ons land. “Maar tot een akkoord kwam het niet, het was niet echt wat ik zocht”, zegt Köteles in Het Belang van Limburg.

Köteles zal niet zomaar ergens aan de slag gaan, maar staat wel open voor alle voorstellen. “Ik heb nog veel ambitie, maar dat wil niet zeggen dat ik zomaar een basisplaats zal opeisen. Er kan de laatste dagen van de transferperiode nog veel gebeuren. Maar ik ben een vrije speler, dus kan ik na 31 januari nog ergens tekenen.”

Niet naar Hongarije

Een terugkeer naar Hongarije behoort momenteel niet tot de opties. “Ik voel me nog te jong om nu al in Hongarije uit te bollen. Ik heb later nog tijd om terug te keren. Gabor Kiraly was veertig toen hij nog voor de nationale ploeg speelde.”

Poll: Kan Köteles nog mee bij een Belgische club?

TAGS  I  Köteles  I   RC Genk  I   Waasland-Beveren

maandag 29 april 2024

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024