'Standard verhoogt druk op scheidsrechter voor wedstrijd tegen Club Brugge'

'Standard verhoogt druk op scheidsrechter voor wedstrijd tegen Club Brugge'
Woensdag 31 januari 2018 - 13:45   I  

Door een overvloed aan transfernieuws zouden we het bijna vergeten, maar vanavond staat er een zeer belangrijke bekerwedstrijd op het programma tussen Standard en Club Brugge. De thuisploeg verhoogde via hun persconferentie alvast de druk op scheidsrechter Laforge.

Eerst kwamen Sa Pinto en Mpoku nog eens terug op de scheidsrechterlijke beslissingen tegen Anderlecht. Sa Pinto vond in het algemeen dat Delferière een goede wedstrijd floot, maar toch sloeg hij bij twee cruciale fases de bal mis. Zo verdiende Hanni volgens Sa Pinto rood én werd het doelpunt onterecht afgekeurd.

Volgens Mpoku voelen de spelers van Standard zich al een tijd benadeeld.  “Het is al jaren zo. Ik zeg niet dat we bewust benadeeld worden, maar op de duur begin je je toch vragen te stellen. Maar we moeten het ermee doen, hé. We proberen ons op ons eigen spel te focussen”, aldus Mpoku volgens Het Laatste Nieuws.

Vanavond fluit Nicolas Laforge de wedstrijd en Sa Pinto had alvast een goede raad voor hem. “Ik hoop dat hij een goede match fluit, op een serieuze en faire manier. Ik wil enkel maar een faire match. Hopelijk kan iedereen hem helpen om de beste beslissingen te maken”, aldus Sa Pinto.

Poll: Fluiten de scheidsrechters vaak in het nadeel van Standard?

TAGS  I  Standard  I   Club Brugge  I   Mpoku  I   Sa Pinto

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024