Héél verrassende outsider meldt zich: "Ik wil de Gouden Schoen winnen"

Héél verrassende outsider meldt zich:
Woensdag 07 februari 2018 - 08:43   I  

Niet dat hij in aanmerking komt om vanavond met de Gouden Schoen aan de haal te gaan, maar in zijn achterhoofd is Mehdi Carcela nu al bezig met de individuele trofee van volgend jaar.

"Ik heb nog dromen en ambities, en de beker winnen is daar één van", steekt Carcela van wal in Het Laatste Nieuws. "Daarnaast wil ik ook play-off 1 halen en er straks met Marokko bij zijn op het WK. De Gouden Schoen zit ook in mijn achterhoofd. Ik verdiende hem eerder al eens, maar hoop hem in de toekomst echt op mijn naam te schrijven", klinkt het ambitieus.

Het feit dat Carcela over de Gouden Schoen praat, wil zeggen dat hij zichzelf wel even bij Standard ziet blijven. "In het voetbal weet je nooit hoe de toekomst eruitziet, maar in mijn hoofd speel ik zeker met het idee om te blijven."

"Ik ben niet teruggekeerd om eventjes weer conditie op te doen en te vertrekken. Ik wil in mijn stad blijven en bij mijn club. Als ik op het veld speel zoals ik dat kan, denk ik wel dat ik de directie kan overtuigen", besluit de aanvallende middenvelder.

Poll: Kan Carcela ooit de Gouden Schoen winnen?

TAGS  I  Carcela  I   Standard  I   Gouden Schoen  I   Anderlecht  I   Club Brugge  I   RC Genk  I   AA Gent

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024