Timmermans voor Eupen: "Geen sprake van dat ik dat ga doen"

Timmermans voor Eupen:
Zaterdag 10 februari 2018 - 14:30   I   door Redactie

KV Mechelen staat vanavond voor de match van de waarheid. Verlieze ntegen Eupen betekent zo goed als zeker degradatie.

Johan Timmermans heeft naar eigen zeggen geen last van stress. “Noem het eerder een gezonde dosis spanning, zoals bij iedereen op de club. Het is meer dan zomaar een zespuntenmatch. Gezien onze positie in het klassement kunnen we stellen dat dit de belangrijkste wedstrijd wordt sinds onze terugkeer naar eerste klasse", aldus de voorzitter in Gazet van Antwerpen

"Of het ook de match van de laatste kans is? Neen, ik wil niet doemdenken. Wat ik op Anderlecht gezien heb, heeft me vertrouwen gegeven. De spelers hebben een vertrouwensboost gekregen en we hebben een trainer die er bijzonder kort op zit. De spelers weten wat hen te doen staat."

"Mét de steun van een bomvol stadion, want ik ben er zeker van dat we er straks een heksenketel van kunnen maken. Het is aan de spelers om daar gebruik van te maken. Bij winst kunnen we Eupen een stevige oplawaai geven. Een dubbele wedstrijdpremie? Geen sprake van. Als ze dat in onze huidige situatie nodig hebben als motivatie… Ik denk dat een verlengd verblijf in eerste klasse wel volstaat om de spelers te motiveren.” 

Poll: Zal KV Mechelen winnen van Eupen?

TAGS  I  KV Mechelen  I   Timmermans

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024