Club wordt gewaarschuwd: "Wij hebben 50 procent kans op de titel"

Club wordt gewaarschuwd:
Vrijdag 16 februari 2018 - 14:21   I   door Redactie

Bij Charleroi hebben ze de titel duidelijk nog niet opgegeven. De Karolo's geloven er helemaal in. De achterstand op leider Club Brugge bedraagt elf punten. Dat is aanzienlijk, maar voor de start van Play-Off 1 worden de punten wel nog door twee gedeeld. Dan wordt die achterstand plots een pak kleiner.

Door veel waarnemers wordt Charleroi - ondanks de huidige tweede plaats - niet gezien als een titelkandidaat. Dorian Dessoleil denkt daar toch anders over. "In de kleedkamer wordt er niet over de titel gepraat. Het is nutteloos onszelf die druk op te leggen, dat zal mettertijd wel van buitenaf komen. Maar eerlijk gezegd: ik geloof er wel in. Ik geef ons 50 procent kans om kampioen te worden", klinkt het vastberaden bij Dessoleil.

Dessoleil is samen met Charleroi aan een sterk seizoen bezig. Hij maakt ook kans op een selectie voor de Rode Duivels. Een WK meemaken is voor elke voetballer een droom. Of is de titel toch mooier? "Liefst wil ik het natuurlijk allebei, maar als ik écht moet kiezen, verkies ik de titel met Charleroi boven een selectie voor het WK." 

Poll: Heeft Charleroi 50% kans op de titel?

TAGS  I  Club Brugge  I   Charleroi  I   Dessoleil

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024