Club Brugge en Standard verdelen de buit na intense topper

Zondag 25 februari 2018 - 19:51   I

Standard en Club Brugge hebben zondagavond de buit verdeeld tijdens een intense topper. De Rouches klommen op voorsprong na een goal die verder kwam uit buitenspel, maar in de tweede helft beet blauw-zwart van zich af en pakte het een punt.

In de eerste helft gaven de belangrijke spelers van Club Brugge niet thuis, en dat was er ook duidelijk aan te zien. Blauw-zwart kwam er niet goed uit en creëerde nauwelijks kansen. Standard speelde de bezoekers niet meteen weg, maar kwam op slag van rust wel op voorsprong.

Nadat buitenspel van Mpoku niét werd gesignaleerd door de lijnrechter, kon Carcela enkele carambolen later profiteren en zijn ploeg op voorsprong schieten. Zuur voor Club Brugge, maar aan de rust stond het wel 1-0 voor Standard.

Na de pauze kwam de kraker pas écht op gang. Club Brugge ging beter voetballen en Standard kon vaker profiteren van de ruimte die er lag. In de slotfase lukte invaller Dennis de gelijkmaker. Van dichtbij duwde hij een voorzet binnen: 1-1, en daar bleef het ondanks een spannend slot ook bij.

Poll: Correct resultaat?