'Dit is er echt aan de hand met Ruud Vormer'

'Dit is er echt aan de hand met Ruud Vormer'
Maandag 26 februari 2018 - 06:58   I   door Redactie

Wat is dat toch met Ruud Vormer? Sinds hij de Gouden Schoen gewonnen heeft, lijkt hij het allemaal wat kwijt te zijn. De Nederlander blinkt niet meer uit en lijkt wat in gevecht met zichzelf te zijn. Ivan Leko beweert dat er niks aan de hand is. Het Nieuwsblad meent toch anders te weten.

Niet fit

Eind januari zat Vormer aan 9 goals en 14 assists. Hij had zo een zeer belangrijk aandeel in de huidige leidersplaats van Club Brugge. Nadien viel alles compleet stil. Volgens Het Nieuwsblad heeft het echt niet enkel met decompressie te maken. Er zou een probleem zijn met een blessure. "We horen dat Vormer niet topfit is, nog altijd een gevolg van zijn enkelblessure waarvoor hij twee weken geleden in Beveren op de bank bleef."

Vormer heeft een paar dagen niet meegetraind maar hij is topfit”, beweert Leko in Het Nieuwsblad. “Daar ligt het probleem niet. Ik denk dat het normaal is dat hij nu een periode van decompressie kent na het winnen van de Gouden Schoen. Tussen september en januari was hij superbelangrijk voor ons. We hebben Vormer nog altijd nodig. Nu is dat wat minder, maar ik vind niet dat hij slecht speelt. Het is zoals onze ploeg. We verdienen altijd meer maar krijgen het niet.”

Vormer nodig

Kort na de Gouden Schoen werd Vormer voor de wedstrijd op Waasland-Beveren al eens op de bank gelaten. Hij kon nooit nog overtuigen sinds hij die Schoen eerder deze maand won. De Nederlander zal zich dus in de komende weken moeten herpakken. Ook vooral omdat Club hem echt wel nodig heeft. Met 4 op 15 kan blauw-zwart ook geen fraaie cijfers voorleggen.

Poll: Denk jij dat Vormer snel terug beter zal spelen?

TAGS  I  Vormer  I   Club Brugge

zondag 12 mei 2024

zaterdag 11 mei 2024

vrijdag 10 mei 2024