Manager van De Bruyne: "Oostende bood een zéér mooi contract"

Manager van De Bruyne:
Woensdag 28 februari 2018 - 20:39   I   door Redactie

Sébastien Siani verruilde afgelopen winter KV Oostende voor Antwerp. De middenvelder haalde achteraf zwaar uit naar Oostende. De voormalige aanvoerder van KVO voelde zich te weinig gerespecteerd. Er werd hem een lucratief nieuw contract beloofd, maar dat kwam er niet. Bovendien kreeg hij ook geen toestemming van Oostende om over te stappen naar Al-Jazira.

Patrick De Koster, de zaakwaarnemer van Kevin De Bruyne en wiens bureau Siani vertegenwoordigde, reageert nu. "Als een club op een bepaald moment neen zegt tegen een transfer, dan is het neen. Als hij mij dan verwijt dat ik niet bepaalde praktijken gebruikte om hem vrij te krijgen zoals dat bij Silvio Proto en Franck Berrier wel is gebeurd, praktijken van wie iedereen vindt dat ze bestraft zouden moeten worden, dan is dat maar zo. Zo ga ik niet te werk", benadrukt De Koster.

"Siani kreeg een héél mooi nieuw contract"

"Ik kan je ook zeggen dat Sébastien van Luc Devroe en Marc Coucke wel degelijk een héél mooi nieuw contract voor liefst drie jaar plus optie op een extra jaar aangeboden kreeg", vervolgt De Koster in Sport/Voetbalmagazine. Maar dat weigerde hij te tekenen, omdat hij toen absoluut naar het buitenland wou."

Volgens Siani was het nieuwe contract helemaal niet geweldig.  “Over hoeveel spreken we dan, denk je? Over 4.000 euro bruto voor een contract dat wellicht het laatste van mijn carrière zou zijn geweest. Ik ging Coucke persoonlijk vragen waarom ze mij niet evenredig gingen betalen als de prijs die ze voor mij vroegen”, vertelde Siani.

Alle documenten boven

Oostende treft volgens De Koster dus geen enkele schuld. Integendeel, zo zegt hij. "Zo’n financieel voorstel, voor een speler van 31 jaar, getuigt van een enorme erkentelijkheid. Als hij beweert dat ik lieg, dan ben ik bereid alle documenten boven te halen, zodat iedereen kan zien wat hij naast zich neerlegde", luidt het nog.

Poll: Denk jij dat Siani liegt?

TAGS  I  Siani  I   Antwerp  I   KV Oostende

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024

maandag 29 april 2024