'KV Mechelen staat op een zucht van degradatie na nieuw drama'

'KV Mechelen staat op een zucht van degradatie na nieuw drama'
Vrijdag 02 maart 2018 - 18:29   I   door Redactie

KV Mechelen staat alweer voor een zeer belangrijk weekend. Het mag zeker niet verliezen op Standard of het zou wel eens bijzonder lastig kunnen worden voor Malinwa. Eupen heeft evenveel punten als Mechelen, het doelsaldo is ook hetzelfde - maar Eupen heeft meer goals gescoord. Dit weekend speelt Eupen op Antwerp.

Bookmaker Unibet maakt de fans van KV Mechelen alvast niet blij. Volgens Unibet wint Standard gewoon eenvoudig die wedstrijd van zaterdagavond. De Rouches worden duidelijk als favoriet van de wedstrijd gezet. Dat betekent dat Unibet gewoon veel meer vertrouwen heeft in de Luikse club dan in Mechelen.

Wie 10 euro zou inzetten op winst van Standard, krijgt er 16,2 euro voor terug. Als je dat doet bij een zege van KV Mechelen, krijg je maar liefst 55 euro. Voor de supporters van KV Mechelen is het duidelijk: als je echt gelooft in je team, kan je er nog veel geld aan verdienen ook!

Wie zich hier registreert bij Unibet kan bovendien de wedstrijd tussen Standard en KV Mechelen live bekijken. Daarnaast krijg je een bonus tot 80 euro. Daarnaast kan je nog een freebet van 20 euro winnen!

Poll: Wat wordt het?

TAGS  I  Standard  I   KV Mechelen

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024