Matej Mitrovic (Club Brugge) krijgt geweldig nieuws te horen

Matej Mitrovic (Club Brugge) krijgt geweldig nieuws te horen
Maandag 05 maart 2018 - 14:14   I  

Club Brugge zag Benoit Poulain en Saulo Decarli uitvallen met een blessure. Het greep in en haalde tijdens de winter Alexander Scholz en Matej Mitrovic. De Deen en de Kroaat moesten de stabiliteit in de verdediging terugbrengen. Vooral Mitrovic lijkt een serieuze aanwinst te zijn, zowel verdedigend als aanvallend.

Mitrovic kwam voor zes maanden over van het Turkse Besiktas. In de Süper Lig kwam hij echter niet zo vaak aan spelen toe. Met het oog op het WK wilde hij meer speelgelegenheid om zijn plekje in de selectie Kroatië te vrijwaren. Club kon ook een aankooptie afdwingen, maar die bedraagt wel 4,5 miljoen euro.

De Kroaat kreeg vandaag alvast goed nieuws te horen. Hij zit namelijk in de selectie voor de oefeninterlands tegen Mexico en Peru. Die wedstrijden vinden plaats in Miami en Dallas. Lange verplaatsingen dus voor de Kroaat maar dat zal hij niet erg vinden.

Daarvoor kwam hij naar Club

Het was trouwens met die gedachte dat Matej Mitrovic naar Brugge trok. Hij wou mee naar het WK en aangezien hij in Turkije niet veel aan spelen toekwam was een avontuur bij Club Brugge de beste oplossing. De verdediger krijgt er het volledige vertrouwen van zijn landgenoot Ivan Leko.

"Om kans te maken op het WK moet ik wedstrijden spelen. Net daarom ben ik heel tevreden over mijn overstap. Kalinic en Andrijasevic zijn goeie vrienden van mij. Bij hen heb ik informatie gewonnen vooraleer ik voor Club koos. Ik zocht een club waar ik kon spelen en dat is gelukt", zei de Kroaat onlangs nog aan Het Laatste Nieuws

Cop en Kalinic

Er zijn trouwens nog twee spelers uit de Belgische competitie die naar Amerika trekken voor de oefeninterlands. Zowel Duje Cop van Standard als Lovre Kalinic (AA Gent) zitten in de selectie. Zij mogen daar proberen om een definitieve selectie voor het WK af te dwingen.

Poll: Is Mitrovic een aanwinst voor Club Brugge?

TAGS  I  Mitrovic  I   Club Brugge  I   AA Gent  I   Standard  I   Cop  I   Kalinic

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024